kiszivarog

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic

Test topic

Posts 151 to 180 of 202

151

Gice tényleg meghalt... Bakker, Nem lehet, hogy ez utólag került beírásra????:DD

Bocsi...:DDD

0

152

Van valami csúnya spece a ribinek, lehet, hogy be kéne állni nemethz mögé, mert Tomigerát szavazza... Vele már 4-en vagyunk...

0

153

ne kapkodjunk, sajnos az is nekünk dolgozik, ha vki nem online este

az mindegy, tgnek mi a spece, ha nem lesz éjszaka

úgy kell készülnünk, hogy stachnak legyen vész esetére bemásolható szövege, és kész szavazata - ha túl későn jönne

0

154

Ez  lesz az utolsó szavazás és éjszaka, mert reggelre mindenki éhen hal, amennyiben most nem nyertek.
A város már nem nyerhet.

0

155

Mi legyen gyerekek én elotudok adni egy gázszivárgás miatt mindenki védve lesz és nyerünk vagy döntetlent hozunk ki specet csak nem tudom ki ennek meg ezt :D vagy hagyjuk tomigerat és nemethzre intézzék a napot ha tomigerat melle áll nemethz én repülők ha nemethz mellé áll tomigerat katti repül szerintem.

0

156

várunk

a jó gengszter türelmes is, nemcsak paráználkodik, khm...

0

157

Én úgy gondolom, hogy ezek (Tomigera-Nemethz) simán egymásra szavaznak. Nekünk azt kell eldönteni, melyik mellé állunk az utolsó pillanatban. Mármint a döntést hamarabb kell meghozni...:DD

0

158

Te beszélsz konkrétan lebeszeled most őket egymástól :D elég hajmeresztő volt amit csináltál berggel kulson. Nem értem hogy nem esik le nekik hogy maffia vagy hihetetlen :D gondolom te meg ezt élvezed és adod a lovat alájuk xddd. Tönkrement a gepem nem tudok szavazni valamiért nem enged per jelet tenni :D basszatok már ide egyet hogy copyzni tudjam!!!

0

159

/

0

160

Igen, talán ma egy kicsit túlspilázza...

0

161

Engem senki se olvas kulson pedig tomigerat meg lehetne fogni. Elvileg kurva éjszaka visz magával valakit blokkolva van de írta hogy engem éjjel elintézni a speciális speccel... Mi lehet az... El meg pedig mindenki tudja specces nem szavazott Bergre se blokk után pedig nála blokk alatt másként szerepelt állítása szerint mint a többiek. :,D simán eladható 3.maffnak mert csak két különböző gyilok volt...

0

162

Én is Tomigerát javallom, be kéne állni Nemethz mögé. Én már 2 napja úgy szavazok, ahogy ő, én nem lennék feltünő...

Mindenesetre a végére kell hagyni, mert csúnya lesz, ha észbe kapnak...

0

163

katti fog menni, saccra

de mindjárt kiderül

0

164

Ma! Te miért csinálsz káoszt??? Biztosan velünk vagy?

0

165

nem értem

semmi nem változott

0

166

na? jojoka a legkevésbé büdös közülünk

0

167

Tg-t és Nemethz-t városinak nevezve nem csinálsz mást, csak rátereled a gyanut a másik 5-re. Összehozod őket egy pártra. Rám fognak szavazni vagy Stach-ra. Miért nem hagyod őket békén faragni egymást????

0

168

Egyetértek játék biztos védve tomigerat nemethz nem fog rá szavazni katti én jojoka... Faszan elbukod a játékot :D pedig nyert ügyünk volt amíg cserélték egymást.

0

169

Rohadék szovegjavito.. játék biztos védve rá nem szavaznak

0

170

Karel még nincs itt....

0

171

Szerintem utolsó pillanatos lesz...hozd ki hogy tomigera és katti között dőljön el a nappal én nem valtoztatok a szavazatomon!

0

172

Én sem változtatok, bár bekészítek egy kezdeményt, név nélkül, ha kell menteni....

0

173

Stach-on kettő... Bakker, ha elbukjuk...

0

174

Karel sehol....

tg-n van az első 3 érvényes szavazat, lesz negyedik is

0

175

Nézd, sem én nem veszem le, sem Stach. Nemethz leveheti...

0

176

Ma, miért nem bírsz magaddal????

0

177

Karel nem érhet a végére

0

178

Karel itt van, stach-ra tette... Nemethz-n  múlunk...

0

179

Elbasztad...

0

180

Mekkora geci vagy anyám xdddd így szavazni szégyellem magam hogy veled vok maffia legalább tisztességesen csináltad volna. Másokat nem illik alazni

0

You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic