Gice tényleg meghalt... Bakker, Nem lehet, hogy ez utólag került beírásra????D
Bocsi...:DDD
kiszivarog |
You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic
Gice tényleg meghalt... Bakker, Nem lehet, hogy ez utólag került beírásra????D
Bocsi...:DDD
Van valami csúnya spece a ribinek, lehet, hogy be kéne állni nemethz mögé, mert Tomigerát szavazza... Vele már 4-en vagyunk...
ne kapkodjunk, sajnos az is nekünk dolgozik, ha vki nem online este
az mindegy, tgnek mi a spece, ha nem lesz éjszaka
úgy kell készülnünk, hogy stachnak legyen vész esetére bemásolható szövege, és kész szavazata - ha túl későn jönne
Ez lesz az utolsó szavazás és éjszaka, mert reggelre mindenki éhen hal, amennyiben most nem nyertek.
A város már nem nyerhet.
Mi legyen gyerekek én elotudok adni egy gázszivárgás miatt mindenki védve lesz és nyerünk vagy döntetlent hozunk ki specet csak nem tudom ki ennek meg ezt vagy hagyjuk tomigerat és nemethzre intézzék a napot ha tomigerat melle áll nemethz én repülők ha nemethz mellé áll tomigerat katti repül szerintem.
várunk
a jó gengszter türelmes is, nemcsak paráználkodik, khm...
Én úgy gondolom, hogy ezek (Tomigera-Nemethz) simán egymásra szavaznak. Nekünk azt kell eldönteni, melyik mellé állunk az utolsó pillanatban. Mármint a döntést hamarabb kell meghozni...D
Te beszélsz konkrétan lebeszeled most őket egymástól elég hajmeresztő volt amit csináltál berggel kulson. Nem értem hogy nem esik le nekik hogy maffia vagy hihetetlen gondolom te meg ezt élvezed és adod a lovat alájuk xddd. Tönkrement a gepem nem tudok szavazni valamiért nem enged per jelet tenni basszatok már ide egyet hogy copyzni tudjam!!!
Igen, talán ma egy kicsit túlspilázza...
Engem senki se olvas kulson pedig tomigerat meg lehetne fogni. Elvileg kurva éjszaka visz magával valakit blokkolva van de írta hogy engem éjjel elintézni a speciális speccel... Mi lehet az... El meg pedig mindenki tudja specces nem szavazott Bergre se blokk után pedig nála blokk alatt másként szerepelt állítása szerint mint a többiek. :,D simán eladható 3.maffnak mert csak két különböző gyilok volt...
Én is Tomigerát javallom, be kéne állni Nemethz mögé. Én már 2 napja úgy szavazok, ahogy ő, én nem lennék feltünő...
Mindenesetre a végére kell hagyni, mert csúnya lesz, ha észbe kapnak...
katti fog menni, saccra
de mindjárt kiderül
Ma! Te miért csinálsz káoszt??? Biztosan velünk vagy?
nem értem
semmi nem változott
na? jojoka a legkevésbé büdös közülünk
Tg-t és Nemethz-t városinak nevezve nem csinálsz mást, csak rátereled a gyanut a másik 5-re. Összehozod őket egy pártra. Rám fognak szavazni vagy Stach-ra. Miért nem hagyod őket békén faragni egymást????
Egyetértek játék biztos védve tomigerat nemethz nem fog rá szavazni katti én jojoka... Faszan elbukod a játékot pedig nyert ügyünk volt amíg cserélték egymást.
Rohadék szovegjavito.. játék biztos védve rá nem szavaznak
Karel még nincs itt....
Szerintem utolsó pillanatos lesz...hozd ki hogy tomigera és katti között dőljön el a nappal én nem valtoztatok a szavazatomon!
Én sem változtatok, bár bekészítek egy kezdeményt, név nélkül, ha kell menteni....
Stach-on kettő... Bakker, ha elbukjuk...
Karel sehol....
tg-n van az első 3 érvényes szavazat, lesz negyedik is
Nézd, sem én nem veszem le, sem Stach. Nemethz leveheti...
Ma, miért nem bírsz magaddal????
Karel nem érhet a végére
Karel itt van, stach-ra tette... Nemethz-n múlunk...
Elbasztad...
Mekkora geci vagy anyám xdddd így szavazni szégyellem magam hogy veled vok maffia legalább tisztességesen csináltad volna. Másokat nem illik alazni
You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic