rittit szivesebben latnam jatekon kivul veszelyebb most mint berg, de berg pont kiese miatt lenne erdekes valasztas karel-nemethz dontese nmiatt:D
Menjen berg, szerintem tomigera a kulsos csak ugy van megirva mint varosi
kiszivarog |
You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic
rittit szivesebben latnam jatekon kivul veszelyebb most mint berg, de berg pont kiese miatt lenne erdekes valasztas karel-nemethz dontese nmiatt:D
Menjen berg, szerintem tomigera a kulsos csak ugy van megirva mint varosi
írjam én?
Berg Rittibe is belekötött
nemethz-t kellene ma éjjel.
ha itt vagy, jojo, akkor az küldjön, aki tegnap, amire nem emlékszem
nem kell mutogatni, mennyien vagyunk
nemetz veszélyes lehet, ha felrobbantja magát és a támadót, akkor fújhatjuk
nemethz berg vagy ritti haladjunk lecci es kuldom
Jaa, akkor őt nem... Őt kellett volna kiszavazni,igaz?
Akkor inkább a golyós legyen.
most meg berg akar robbantani....
az a tuti, ha magunk közül választunk
Semmiképpen ne rittit!
Gice marad...
Magunkat sajnos nem lehet, Berget nem lehet, Tomigerát nem kéne. Nemethz-t nem merjük, elfogadom, ki maradt még?
most meg berg akar robbantani....
az a tuti, ha magunk közül választunk
Jogos, mondanám, hogy engem, mondtam is, de kevés az idő, ezen elmehet a játék....
katti, Karel van még
Gice jo lesz nekem is. legalabb ritti es nemethz is gyanusabb lesz ha karel szavazatat nyerjuk akkor nyertunk:DDD szamolgassatok ugye.,..
Karelt ne, tökre ügyesen bénáznak Nemethz-vel... D
Tulajdonképpen All-in van..
legyen gice
katti NZ-t favorizálja - adott esetben beállunk mögé mindannyian, az 4 szavazat
vegleges Gice megy nincs valtozas kuldom jvnek es mehetek a fenebe:D
igenis, Főnök
Sima ügy! beérek éjjelbe és leszek!
mondod te aki igazabol iranyitja a szavazast vegleges dontes mindig a tied csak puhany vagy vegrehajtani
nem szeretek ölni, Pácnál is zokogtam
Jelen...D
01. ma6ma
02. 13_Pac_Tivald_ex_OS 2. éjjel golyó
03. -Gice-
04. jojoka
05. rokamiki 3. éjjel agyonverve
06. Stach666
07. k-atti-
08. Nemethz
09. -vfm- 2.nap szavazat
10. tomigera
11. SL-RITTI 4. éjjel Berg felrobbantotta a bomba csajt
12. Karelowsky
13. bundabotrany 3.nap szavazat
14. hatarsorompo 4.nap szavazat
15. [i]pp1986[/i] 1.nap szavazat
16. [i]D-Bergkampf[/i] 4. éjjel önbomba Rittivel
5-en vannak 3 ellen.
Remélem Nemethz összeugrik valakivel a játékból és akkor tudunk csordázni. A legfontosabb, hogy záráskor gépnél legyünk és egybe tudjunk szavazni... Remélem nem lesz döntetlen esély, és nem azon fog múlni, hogy kin volt előbb szavazat...
Na, akkor most visszaolvasás után feltenném a kérdést.
Kedves JV!
Stach nem ölte meg Gicét, mert elment qrvázni. Előbbiekben azt írtad, hogy mindegy, hogy ki ír neked, hulla lesz, mert csapat vagyunk. Aztán mégsem... Most akkor hogy van ez...????
majd a játék végén kifejtem
hogy elolvassuk a riportot, és örülünk
Last edited by ma (2018-10-19 06:53:13)
Nem igazán értelek...
Nem azt reklamáltam, hogy nem volt szó gyilokról... Te olvasol? :DDD Maffia szokás nem olvasni...
de hát megölte...
Ezt a város már csak ikszre tudja kihozni, azt is csak az éhhalállal. 4 városi van, 3 maff, és csak egyet tudnak kiszavazni, mert holnap reggelre hal mindenki éhen.
Pék: A halálától számított 3. nappal reggelén a város éhen hal, vége a játéknak és döntetlen.
Az öngyilkos merénylő Berg is városit robbantott fel, bár nekem fura volt elképzelni élőben, hogy az illető előbb leáll vitatkozni, kit akar magán kívül levegőbe repíteni, és mikor. Az utca népe pedig ezt kedélyesen végighallgatja
Kíváncsi vagyok, legravaszabbul kifundált nevű női karakterem vajon áldozatul esik-e valami merényletnek, vagy éhen hal szegény. Strapabíró személyiség az inverz vezetékneve alapján, de az éhen halást még nem élte túl senki.
You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic