kiszivarog

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic

Test topic

Posts 91 to 120 of 202

91

nah kesz, csak tomigera nehogy engem blokkoljon D:D:D amiert tamadom szoban bar remelem leesett neki mennyi infot kiadtam arrol hogy maff oldalon van :D

0

92

stach666 wrote:

rokamikit kuldom jv-nek ha megfelel mindenkinek?!

Jo
Htmailt kell kuldeni rokamiki nevcel ugy jo

0

93

The kuldd Stacy the Tudor hop a htnail

0

94

Ba Stacy kukdjon mailt

0

95

Ram fee a pihenes

0

96

rad biza, aludj mara neked inkabb legyen ennyi meg mielott kikotyogod maffia vagy :D:D:D reg elkuldtem creanak a levelet, meg kozbe kerdeztem is tole valamit.

0

97

Holnap éjjel engem kell küldeni gyilokra. Holnap nappal balhézok kicsit Nemetz-vel.

0

98

Bakker, hiba volt agyonverni a péket, éhendöglünk.. :DD

0

99

01. ma6ma
02. 13_Pac_Tivald_ex_OS 2. éjjel golyó
03. -Gice-
04. jojoka
05. rokamiki 3. éjjel agyonverve
06. Stach666
07. k-atti-
08. Nemethz
09. -vfm- 2.nap szavazat
10. tomigera
11. SL-RITTI
12. Karelowsky
13. bundabotrany 3.nap szavazat
14. hatarsorompo
15. pp1986 1.nap szavazat
16. D-Bergkampf

11 élő van. 2 nappal 2 éjszaka van hátra. Ha nem rontunk, akkor 4 halott lehet még. Ehhez az kell, hogy ne üssük ki a támogatónkat. Ha minden szépen megy, akkor az utolsó nappali szavazás végén 8 élő marad, az éjszakát már meg sem kell tartani, mert 4-4 aránynál nyertünk. Ha kiesik bármelyikünk, vesztettünk. /Most ne hozzuk fel azt, hogy az első éjjel hullania kellett volna valakinek és nem lenne gondunk, hiszen már első éjjel meg akartuk ölni szegényt... :DDD/

0

100

Kedves JV!

Játéktechnikai kérdésem van, amire nem találtam választ eddig. Tegyük fel, hogy ma6ma kolléga meghívást kap a kedves hölgyikétől. Az esti gyilkosságot én küldöm. Ront a meghívás a százalékunkon, vagy mindkettőnknek lesz egy eredményes éjszakája?
Azt természetesen értem, hogy a gyilkosságot küldő blokkolása megmenti a hullajelöltet.

Előre is köszi!

0

101

jojoka, imádkozom érted, korai volt a név :(

Pác - Morcz Egon - nevéből azt súgja a vészcsengőm, hogy nincs két egyforma keresztnév

0

102

jojoka wrote:

Kedves JV!

Játéktechnikai kérdésem van, amire nem találtam választ eddig. Tegyük fel, hogy ma6ma kolléga meghívást kap a kedves hölgyikétől. Az esti gyilkosságot én küldöm. Ront a meghívás a százalékunkon, vagy mindkettőnknek lesz egy eredményes éjszakája?
Azt természetesen értem, hogy a gyilkosságot küldő blokkolása megmenti a hullajelöltet.

Előre is köszi!

Ha megbeszélitek, kit öltök, és nem pont azt, aki már belépett Nagy K. Kamilla kéjlakának ajtaján, akkor a gyilkosság mindenképp megvalósul.
Mivel ti hárman csapatot alkottok, mindegy, ki küldi el a nevet, ha épp őt kéri fel a "hölgy" éjjeli etyepetyére, akkor a két másik maffiózó egyike lesz az elkövető. Nekem is van dobókockám :)
Ja: ha a kivégzendő személy neve előbb érkezik meg hozzám, mint Kamilla jelzése, hogy kit vár az ágyába, akkor hiába vár. Az áldozatot odafele menet éri halálos támadás. Ha már benn van a kéjlakban, megúszta.

0

103

nagyon nagy a csend, mi a fene van?:D joh nem mintha en annyit tudnek dumalni, orulok ha 7ig hazaerek melobol:D:D:

0

104

éjjelre kit?

0

105

stach, leszavazol nemehtre?

0

106

így is jó :D

0

107

most atszavazok fixen gyanus leszek.
Viszont ha vedem es kiesik talan biztonsagba vagyok annak ellenere hogy nem vagyok bobeszedu idohiany miatt

0

108

nem esik ki, csak ha kiszavazom

0

109

vagy kiesik, és viszi Karelowskyt???

0

110

ejjelre nemethz vagy ritti?:D Nemethz mellett voksolnek, mivel kurvara vedtem es nem esne ki nemethzvel harcba leszek holnap azert a nappali szavazatokert:D

0

111

mi van??? :D

0

112

ha sorompo volt a külsősünk, akkor hahahahaha

0

113

jojoka nincs en kb vagyok meg 5percet joh lenne egy dontest hozni ki menjen ejjelezni gyilokra:D

0

114

Karelowsky

NZ-nek lesz holnapra új ötlete?

tomigera? ő fix városi

Berg?  váratlan lenne, és valószínűleg védtelen

0

115

te küldd, nem akarok lövöldözést

0

116

küldd te, Berget, lécci

0

117

küldöm amint jv kihirdeti hivatalosan a vegeredmenyt nappalra, bar nincs sok idom mennem kene:S

0

118

Crea, kaptál már tőlünk ma éjjelre ht mailben gyilokküldéts?

0

119

meg nem kapott

0

120

berg jó?

a külsőst nem szabad, iletve tomigerát most kezdte kóstolgatni berg

ki a f. lehet a külsős??? :(

0

You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic