mi lenne, ha ma sem küldenénk gyilkot?
Már 21:30 is elmúlt, de még ma sem kaptam.
kiszivarog |
You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic
mi lenne, ha ma sem küldenénk gyilkot?
Már 21:30 is elmúlt, de még ma sem kaptam.
21:45-kor elküldtem k-atti- nevét. Szépen beletérdelt Nemethz-be, jó lesz hullának
Bocsi, hogy egyedül döntöttem...
21:45-kor elküldtem k-atti- nevét. Szépen beletérdelt Nemethz-be, jó lesz hullának
Bocsi, hogy egyedül döntöttem...
Pác lertt küldve 21:35-kor ma6ma által, bár a név felett az a 10.16 nekem nem jött le, hogy mit jelent.
Pác ment
NemethZ-t megmentette Rittivel és néhány mással kialakuló vitája, rokamiki és Berg talán védelmet kap, tomigera talán a külsősünk stb
Stach annyira láthatatlan egyelőre, hogy eddig még szavazatot sem kapott
jojoka wrote:21:45-kor elküldtem k-atti- nevét. Szépen beletérdelt Nemethz-be, jó lesz hullának
Bocsi, hogy egyedül döntöttem...Pác lertt küldve 21:35-kor ma6ma által, bár a név felett az a 10.16 nekem nem jött le, hogy mit jelent.
A 10.16 semmi más nem lehet, csak a dátum....
Azt gondolom, hogy felesleges regényt írj és ismételten szabályidézetet küldeni HT-n, ha egyikünk már írt nevet. Megírod, hogy írt nevet és kész. Főleg beleírni, hogy "meg kell állapodnotok" amikor olvasod a külsőt ÉS az itt leírt és megállapodott nevet (lásd tegnap) nem fogadod el, itt meg nincs megállapodás és név sem... Majd a játék után átbeszéljük a többit. Örülök pác-nak is.
Pác ment
NemethZ-t megmentette Rittivel és néhány mással kialakuló vitája, rokamiki és Berg talán védelmet kap, tomigera talán a külsősünk stb
Tomigera biztos nem a külsősünk, szerintem ő a ribi, akinél éjjel volt Nemethz
Jesszusom, Tomigera mekkorát írt most... :DDD /blokkolva voltál-nem volt gyilok... Nemethz-nek/
Edit azt írja, az előző hsz-em visszavonom...)
Last edited by jojoka (2018-10-16 23:55:15)
NZ remélem, holnap támadás-visszatámadás játékot játszik kattival, és nyugtunk lesz; és nem alszunk be (Stach pihenhet )
Holnap annak a maff-nak kéne küldeni a nevet aki késsel gyilkol. (szerintem én vagyok Szúrós Szabi) Már ha túlélem a nappalt... Így ugyanis meg lehetne talán kicsit keverni a várost...
a cafka is lehet a külsősünk.... talán
szerinted NZ maffia? nekem egyre gyanúsabb
Ha ő a külsősünk, nagyon nagyot játszik, ez kétségtelen... Persze kizárnám...
Berg gyanusan csöndben van...
Ma, te egy állat vagy... :DDD
Már ketten írtunk neki a külsőnkről, remélem ezt nem olvassa össze senki... ))
tomigera simán beírta, hogy ne nyírjuk ki
Lám-lám, már van, akinek megzavarta a lelki nyugalmát a tegnapi új szereplő
(hatarsorompo 565. sz. fórumbejegyzése.)
erdekes lenne benntartani nemethz-t es nem gyilkolni ejjel:D
Ha ma nemethz repul tuti a kovire egyikunk megy. igy viszont ma meg lehetne oldani egy ujoncka kiejteset (2 elvileg claimelt), este nincs gyilok holnap repul nemethz de kovi ejjel kipenderithetjuk hatarsorompot aki hamarabb claemelt tarsadalom izet mint bunda szociologust. Agyaljatok:?D
Olyat, skit tamadtak?
Ritti volt tamadas alatt sokaig a szavazata miatt meg hogy akarta a boritekot, En most probalok osszefuggest keresni tomigerara, ra alapozva meg bunda volt aki szavazott nemethz-re
Ezen alapon felallithato egy olyan, hogy tomigera a maffia oldalan all es ki akarja ejteni az eros varosi tagokat, bunda pedig maffia mivel tudja a maffia tomigera szerepet mar igy 1 iranyba kezdenek el szavazni... tehat aki nemethzre szavaz innentol kezdve az maffia:D
Ideértem.
mindenki minden fele erdekes veg lesz igy
As a baj, hogy hatarsorompo is sanszosan lehet kulsos
Most okos dontes lenne gyilkolni? Tomigerat megkerhetnenk blokkolja nemethz-t de akkor mi se olhetunk
Ha viszont nem akarjuk nemethz-t blokkolni, akkor nemethz-t kell olnunk:D
Nem hinnek el hogy volt gyilok es nemethz lenne olyan buta es olne...
MA olni kell
nemethz
katti
hatarsorompo
rokamiki
tomigera
ezek claimeltek tisztan erthetoen
Gice-reszeges?
Karel-?
Mi 3an...
RITTI-?
Roka , ligijailag men kerdes
Nem Jo?
gyilkoljunk maskent mint tegnap? tomigera ha blokkolja nemethz-t es ugy durran a pisztoly bukta, en kuldom a nevet valszeg az en modszerem olhet akkor nem? Csak azert kerdezem mert katti sportpszichologust kemlelt, alca szakma este meg gyilkol valami utovel:D
kit küldünk?
rokamikit kuldom jv-nek ha megfelel mindenkinek?!
Lájk
You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic