kiszivarog

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic

Test topic

Posts 31 to 60 of 202

31

Crea, ugye elfogadod itt is a küldést?

0

32

Szőrös András, szűcs :D

0

33

stach666 wrote:

Ha en szavazok jojora mar megkajalhatjak!
Amugy Utos Geza:D

igaz, de megéri? :)

0

34

nem szabad szavaznom most pp-re es katti-ra, rokamikibol kihuztam a claimet, nemethz claimelt o sem banthato, hatarsorompo vallalkozo. Maradt karel-berg-gice-tomigera nagyon csendben van

0

35

valakit hozz fel kettőre, és majd tg eldönti...

vagy PP :(

0

36

Németz tud valamit, vagy van valami spece, nem lenne ilyen magabiztos különben. (Meg én is befoghattam volna a pofám)

Ma éjjel talán még életben kellene maradnia, hátha rálövik a védelmet, de holnap éjjel hullania kéne. Ha nem esek ki, akkor őt kéne ölni...

0

37

jojoka wrote:

Németz tud valamit, vagy van valami spece, nem lenne ilyen magabiztos különben. (Meg én is befoghattam volna a pofám)

Ma éjjel talán még életben kellene maradnia, hátha rálövik a védelmet, de holnap éjjel hullania kéne. Ha nem esek ki, akkor őt kéne ölni...

Nemeth presszionálni tud, illetve, mivel szanaszét van minden, kell egy véleményvezér; nem baj ha téved, jobb mintha nem menne a város semerre, sztem ő teljesen rendben van városiként

rokamikit fontoljuk meg....  ha bevédik, akkor előjöhetünk a naiv maffia elmélettel ...

vélemény?

0

38

HOPPÁ

jojo, holnap kiszavazunk :) és viszed vmf-et is :)

0

39

Simán!:)

0

40

PP kint

uraim, showtime!

kit és miért?

0

41

Túléltem.

Nem claimelek, egyszerűen ki kell szavazni holnap valaki mást... :DDD

Éjjelre javaslom én is rokamikit.

0

42

erosen specces claim rokamiki, csak nyerunk vele ha ot kuldjuk ejjelre. talan pont a zsiros kenyere ad valami vedelmet azzal hogy bent marad az epuletben vagy franbc se tudja

0

43

rokamiki, legyen - bár utálok gyilkolászni

0

44

tehát:

1. éjszaka - rokamiki

----

2. nap: NemethZ és jojoka, az előző napi ellenlábasok vállvetve küzdenek a Ritti-vmf duó ellen....  Stach, igyunk valamit? :D

0

45

En mar ciccentettem asvanyvizet magamnak, (kiwi szorpocskevel):D:D
De johet a palinka is olyan pek modban:D:D

0

46

SZABÁLYZAT-SZERŰSÉG:

4. Az 1. naptól kezdődően a szavazás 20:59:59-ig tart.
5. A nappali szavazás végén az esik ki, aki a legtöbb szavazatot kapja aznap. A döntetlen esetére vonatkozó szabályt lásd fentebb.
6. A nappalt az éjjel követi, melynek határideje 21:59:59, riport 23:50 és 00:10 között. A következő napi szavazás csak a riport megjelenése után kezdődik.

Maffia-szereplevelek (mindhárom):

... a neved. A Kiiktató Kommandó tagja vagy. Vannak társaid, akikkel kommunikálhatsz maffiakülsőn (erről kérek egy elérhetőséget), de egy éjszaka csak egy játékost ölhettek meg. Ezt napközben kell eldöntenetek, és az éjszaka alatt jelezni az áldozat személyét HT-mailben. A csapatotok által elküldött első néven már nem változtathattok, úgíhogy a jelölt személyének megnevezésével feltétlen meg kell várnotok a nappali szavazás végét, amikor már tudható, ki lett kiiktatva nappal. Van egy ismeretlen támogatótok, aki a ti oldalatokon játszik, de nem ismer titeket, s ti sem őt. Akkor nyertek, ha az életben hagyott városiak létszáma megegyezik a kommandó és a támogató életben maradt tagjainak összegével.  Társaid: .....

0

47

Mivel nem kaptam nevet HT-mailben 22 óráig, így nem volt gyilok.

0

48

hbj964 wrote:

Mivel nem kaptam nevet HT-mailben 22 óráig, így nem volt gyilok.

SZABÁLYZAT-SZERŰSÉG:
8. Ami tilos:
törlés,

0

49

jojoka wrote:

Crea, ugye elfogadod itt is a küldést?

nem fogadja el

0

50

ma wrote:

SZABÁLYZAT-SZERŰSÉG:
8. Ami tilos:
törlés,

Utolsó figyelmeztetést kapott. Anno én is kaptam ilyet, amikor először játszottam.

Ti pedig küldjétek az áldozat nevét ht-mailben, ahogy a szerepleveletekben áll. 21:00 és 21:59:59 között bármikor elfogadom, és visszajelzek, hogy megkaptam.

Így legalább egy nappal hosszabb lett a játék.

0

51

az eddigiek alapján távoltartási végzésünk van Rittire, egyelőre

indok: a tegnapi szavazata, még 6 szabad ember volt, amikor rányomott PP-re, amivel lehetősége volt jojonak mentenie magát

406. hsz (na, mi van halálcsillag = mi a lószart csináltok???)

mit gondoltok, mennyire lehet ő a külsős?

0

52

"én igen, de nem látszom annak... "

0

53

tomigera az sk?! eleg valoszinu

0

54

stach666 wrote:

tomigera az sk?! eleg valoszinu

Nem ő  a "Ribi"?

0

55

Milyen ribi?
nekem ugy tunik mintha tenyleg keresne valakiket... mind1 ma faradt vok ehhez egesz nap meg se szolaltam melohelyen reggel kiorditottam a belem a muszakvezetore, oszt le is zartam az agyam azon szakaszat ami kulhonba vezet.

Irjatok egy nevet kire szavazzak ne tunjek gyanusnak az estet meg ratok bizom kit akartok kibaszni, csak ht-n kuldjetek el, mert az ha valaki edital nincs kizaras de ha kerdezunk valamit nincs valasz idoben es irunk egy nevet mar el se fogadjak. Egyaltalan minek akkor ide Crea? mar bocsanat a gecisegeme, de ha nem fogadsz el semmi itteni dontest olvasnod sem kellene, hiszen leirtad SZLbe a teendoket nappal-ej kozott es kesz.

Holnapra kialszom ezt utolag elnezest kerek, de most ez epp nyomta a lelkem es egyben rohadtul zavart egesz nap.

0

56

stach666 wrote:

Milyen ribi?
nekem ugy tunik mintha tenyleg keresne valakiket... mind1 ma faradt vok ehhez egesz nap meg se szolaltam melohelyen reggel kiorditottam a belem a muszakvezetore, oszt le is zartam az agyam azon szakaszat ami kulhonba vezet.

Irjatok egy nevet kire szavazzak ne tunjek gyanusnak az estet meg ratok bizom kit akartok kibaszni, csak ht-n kuldjetek el, mert az ha valaki edital nincs kizaras de ha kerdezunk valamit nincs valasz idoben es irunk egy nevet mar el se fogadjak. Egyaltalan minek akkor ide Crea? mar bocsanat a gecisegeme, de ha nem fogadsz el semmi itteni dontest olvasnod sem kellene, hiszen leirtad SZLbe a teendoket nappal-ej kozott es kesz.

Holnapra kialszom ezt utolag elnezest kerek, de most ez epp nyomta a lelkem es egyben rohadtul zavart egesz nap.

stach666 wrote:

Milyen ribi?

+3000, a nagyobb problémát majd a játék végén

0

57

Stach, vfm megy, szavazz rá, csordában eltűnést játszunk, csak előtte tégy úgy, mintha elolvastál volna mindent

szövegnek elég, hogy városi létére segíthetne, de hát nem városi...

az is jó, ami megjelent :)

Last edited by ma (2018-10-16 21:05:42)

0

58

jojoka wrote:

"én igen, de nem látszom annak... "

te most a maffiakülsőn gyanúsítgatsz?  asszem szintet léptünk :D

0

59

mi lenne, ha ma sem küldenénk gyilkot?

0

60

Érdekes folytatása lenne a játéknak, ha ma is elfelejtenétek a szereplevélben leírt gyilokküldési módot alkalmazni :)
De most legalább nem vagyok vádolható azzal, hogy nem szóltam időben, miután befejeztem esti telefonomat a kedvesemmel.

0

You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic