kiszivarog

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic

Test topic

Posts 1 to 30 of 202

1

Thank you for choosing our service!

0

2

Na, ha sikerül, akkor itt jelezzetek pls!

0

3

A mai éjszakai gyilokra, ha nincs más, akkor legyen Karelowsky, mert ugye ma nem oszt nem szoroz a nappal eredménye. Ha bejönnek a többiek, majd változtatnak, de legalább regisztrálta a rendszer, hogy van ilyen küldés.

Én most aludni megyek, mert 7 órát buszoztam, fáradt vagyok és hajnal 4:48-kor kelek...

0

4

muxik az oldal legalabbis betoltott es remelem amit irok ki is megy :D

0

5

Megy ám... :D

0

6

Jó estét!

Ez a nulladik nap, itt csak ajcsimajcsi van, náne gyilok. Az holnap éjszaka lesz, 21:00:00 és 21:59:59 között lehet leadni a nevet.

0

7

jojoka wrote:

Thank you for choosing our service!

benvenuto :)

szemlélődjünk, ha már nem vagyunk kénytelenek kiszavazni téged :)

remélem, a külsősünk tudja, kik vagyunk, és szépen lejelez - aztán lebuktatjuk, alibiből  :rofl:

0

8

Van egy ismeretlen támogatótok, aki a ti oldalatokon játszik, de nem ismer titeket, s ti sem őt. (Idézet a maffiatagok szerepleveléből)

0

9

ha tapasztalt az ismeretlen mar biztos adott jelet, tehat olvasni kell figyelmesen, sajnos sok hsz szuletett ez neheziti a dolgunkat o meg konnyen rejtozhet (mint jeno):D
Ha viszont ujoncka nem talalunk semmit:)

Jojoka neked ma 1 dolgod van, az inaktivsagot kibeszelni es azt hogy nemethz miert inditott egybol hadjaratot ellened. Akar meg el is tudnank adni maffianak. Ha ma meguszod kovi 2.nappal ugy is ujra celkeresztbe lehetsz sajna. ki kell hozni a maximumot ebbol:D

0

10

17212405.275

NemethZ; egy spec(?)

üdvös lenne beírogatni a szl-eket, az enyém ez:
A Kiiktató Kommandó tagja vagy. Vannak társaid, akikkel kommunikálhatsz maffiakülsőn (erről kérek egy elérhetőséget), de egy éjszaka csak egy játékost ölhettek meg. Ezt napközben kell eldöntenetek, és az éjszaka alatt jelezni az áldozat személyét HT-mailben.
A csapatotok által elküldött első néven már nem változtathattok, úgíhogy a jelölt személyének megnevezésével feltétlen meg kell várnotok a nappali szavazás végét, amikor már tudható, ki lett kiiktatva nappal.
Van egy ismeretlen támogatótok, aki a ti oldalatokon játszik, de nem ismer titeket, s ti sem őt.
Akkor nyertek, ha az életben hagyott városiak létszáma megegyezik a kommandó és a támogató életben maradt tagjainak összegével.

Lemaradt a neved a szereplevélről: Táras Tibor néven szerepelsz.

úgy tűnik, ki kellene találnunk egy-egy blabla nevet és foglalkozást, ne terítéskor habogjunk

0

11

Mindenki kapott nevet, a sima tónik foglalkozást is.

Nálatok a vezetéknévben a "szakértelem": ki-ki szakértője a gépfegyvernek, a késnek és a baseball-ütőnek :)

0

12

hbj964 wrote:

Mindenki kapott nevet, a sima tónik foglalkozást is.

Nálatok a vezetéknévben a "szakértelem": ki-ki szakértője a gépfegyvernek, a késnek és a baseball-ütőnek

ilyeneket ne írj be, mert a játék  végén megesznek a városiak

0

13

valakit ma este ki kell tennünk a játékból

a szívem szakad meg, egyrészt, másrészt utálok mások helyett dolgozni :(

mindenesetre a négy clim gazdája közül egyiket

0

14

meg korai donteni szerintem
Nemthz claimje kettos erzessel tolt el siman eladhato maffianak:D

0

15

stach666 wrote:

meg korai donteni szerintem
Nemthz claimje kettos erzessel tolt el siman eladhato maffianak:D

nagyobb baj, hogy jojo kettővel áll, és rajta van az első, tehát kevés lesz, ha csak magát menti, valakire még további 2 szavazat kellene - a maradék hatból, amiből mi rögtön hárman vagyunk;

neked kellene valami velős mondással szavazni valakire, aztán jojo a végén mentheti magát

0

16

nemethz-vel tudnam csak menteni, ex kommandos... siman lehet SK is! csak azt irta le mi volt a foglalkozasa a tobbi szl reszt nem amibe benne lehetne a napi gyilok is:D

0

17

Jojoka 2
Ritti 1
Karel 1
Nemethz 1
Gice 1
PP 1
Ma6ma 1
Katti 1
Pác 1

így állnak a szavazatok jelenleg

0

18

ha most varosi lennek te lennel a leggyanusabb nekem maffianak :D

0

19

Szerintem nem kellene alliteráló névvel előálljunk.

Szl ugyanaz, név nálam is lemaradt
Lemaradt a neved a szereplevélről: Szúrós Szabolcs néven szerepelsz.

0

20

ne már, Stach, tíz körömmel védem a városiakat :D

Ritti pp-re tett, jojo menthetné magát, de nagyon gyorsan

0

21

jojoka wrote:

Szerintem nem kellene alliteráló névvel előálljunk.

Szl ugyanaz, név nálam is lemaradt
Lemaradt a neved a szereplevélről: Szúrós Szabolcs néven szerepelsz.

ha mst pp-re teszel, már nem állsz kiesésre

0

22

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ … edit#gid=0

a szavazás linkje, az utolsó oszlop az érdekes (és annak is a zöld része)

0

23

kattira Stach?

0

24

lufaxt nem ertem mit rejt a tablazatod:D

Baszki en meg nem szavaztam, ha most jojokat aldozni kene a jovonk miatt voksolnek ra es vedve lenne sokaig egy maffia tag, csak a hulye sk a baj, hogy akkor o meg varosinak nezne es kirakna vagy joh lenne tudni mi az a segitseg resz:D

De ez csak feltetelezes valszeg bergre teszek mindjart egy biztonsagit:D

0

25

NemethZ táblázata, sztem rendben van

most PP1986 áll kiesésre, de ő át fogja tenni jojora :( már ha előkerül

0

26

errol beszelek, most meg van lehetoseg bevedettni egy maffiat azzal hogy maffra szavaz, ha pp teszi es kiesik jojoka egyertelmu varosi lesz total vedve

0

27

stach666 wrote:

errol beszelek, most meg van lehetoseg bevedettni egy maffiat azzal hogy maffra szavaz, ha pp teszi es kiesik jojoka egyertelmu varosi lesz total vedve

Jól nyomod, simán, mintha ellenem lennél... :DDD

Egyébként igaz, most szavazzatok rám, mondjuk ma6ma, hogy meggondolta és mégis én vagyok a gyanús, mert azzal igazolva lesz.

Stach, mi a neved? Alliterál? Mert akkor gyorsan kitalálni másikat magadnak...

0

28

jojoka wrote:

Jól nyomod, simán, mintha ellenem lennél... :DDD

Egyébként igaz, most szavazzatok rám, mondjuk ma6ma, hogy meggondolta és mégis én vagyok a gyanús, mert azzal igazolva lesz.

Stach, mi a neved? Alliterál? Mert akkor gyorsan kitalálni másikat magadnak...

kizárt, hogy megkajálják, ha rád szavazok

0

29

Ha en szavazok jojora mar megkajalhatjak!
Amugy Utos Geza:D:D:D

0

30

Gaz Geza leszek, nyugi ekezet nelkul surun irok igy ketertelmu a szo lehetek kertesz es gazszerelo gaz-gáz:):) igy ha van egyik foglalkozas hivatkozhatok a masikra:D

0

You are here » kiszivarog » Test forum » Test topic